Nils Ihlen og adm. direktør Rune C. Vamråk utenfor den nybygde hytta

GE Nett har passert 20.000 nettkunder

PUBLISERT: 15.05.2018

Nils Ihlen på Moseteråsen i Hafjell ble nettkunde nr. 20.000

OL i 1994 ble starten på en formidabel vekst i hyttemarkedet i Gudbrandsdalen. Gudbrandsdal Energi Nett har i alle år etter OL bygd nytt nett for å forsyne stadig nye hytteområder med strøm. Denne utbyggingen er hovedårsaken til at antall nettkunder nesten er doblet fra 1990 og frem til i dag.

I forrige uke kunne derfor adm. direktør Rune C. Vamråk gratulere Nils Ihlen fra Oslo som nettkunde nr. 20.000. Ihlen fikk blomster og to billetter til valgfri Peer Gynt-forestilling på Gålå.

Ihlen har bygd hytte i Moseteråsen øverst i Hafjell. Hafjellområdet er vel det området hvor det har vært størst hytteutbygging i mange år, så det er ikke så overraskende at nettkunde nr. 20.000 kom akkurat der.

Hytta og anneks er levert av Leve Hytter og løsningen ble tilpasset familiens ønsker. Alt i prosjektet er levert på tid, også strømtilkoblingen.

Ihlen er en ivrig skiløper og har gått Birken 14 ganger. Nærheten til både skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier var derfor avgjørende da han og resten av familien valgte hytte på Hafjell.

Nettkunde nr 20000 02 
Nils Ihlen viser Rune C. Vamråk rundt i hytta, som har panoramautsikt mot Mosetertoppen og dalen.